Shun betyder "på toppen af perfektion". Knivenes overflade er hamret i hånden, hvilket kaldes tsuchime i Japan, og det giver både tidløs æstetik og ultimativ skarphed. Bladene har en solid kerne af vg-max-stål med en hårdhed på 61 ± 1 hrc. Det brune valnøddehåndtag har en ergonomisk form og er velegnet til både venstre- og højrehåndede brugere. Hver shun kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine den naturlige skønhed i gaiter-mønsteret. Derfor er hver shun kniv umiskendelig og unik - et kunstværk, der forener håndværk, teknologi og design. Teknologien til fremstilling af de fineste kokkeknive, der er inspireret af samuraisværdenes mesterlige kunst, gør det muligt at forme knivbladene i shun -serien som vestlige knive. Kais brødknive er i verdensklasse og har snit i begge retninger, hvilket betyder, at de let kan skære gennem hårdere brød. Kais bølgede savtakkede kniv kan i modsætning til en savtakket kniv også bruges til at skære kød og fisk uden at rive ...