Farve: No color

Melitta Termokande til brygning Look 5.0 Therm Timer

1 399 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 148/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Termokande til brygning Look 5.0 Therm Timer

Kun få tilbage:  Leveret på 4-6 hverdage

Termokaffemaskiner fra Melitta

Melitta® LOOK® Therm Timer giver langvarig kaffenydelse på det ønskede tidspunkt! Bare forbered vand, kaffefilter og kaffepulver, indstil tiden, og så kan du slappe af og nyde en kop kaffe på et bestemt tidspunkt. Og takket være den dobbeltvæggede isolerede kande i rustfrit stål holder den anden og tredje kop sig også varm og frisk i lang tid.

Timerfunktionen med LED-indikator giver en fantastisk kaffeoplevelse på et forudindstillet tidspunkt. Programmer et tidspunkt, hvor kaffemaskinen skal starte, og lad dig f.eks. vågne op til duften af friskbrygget kaffe.

Det har aldrig været nemmere at fylde og rengøre vandtanken. Den gennemsigtige vandtank har et håndtag, så den nemt kan tages ud af maskinen. Den letlæselige doseringsskala gør også doseringen meget enkel.

Kaffemaskinen har en isoleret kande af høj kvalitet, der holder kaffen varm i lang tid. Den dobbeltvæggede isolerede kande i rustfrit stål giver effektiv varmeisolering og gør kanden ubrydelig og stødsikker.

Glem alt om twist-lukning - kanden har et glat bryggelåg og Easy-Click-funktion. Når kaffen brygges, flyder den gennem det lukkede låg og er straks klar til servering i den isolerede kande. For at åbne og lukke kandens låg - f.eks. når kanden skal rengøres - skal du blot holde lukningerne på siden nede og løfte låget op eller lægge det tilbage igen.

Fra mild til stærk - med den patenterede AromaSelector® kan du indstille intensiteten af din kaffe individuelt med et enkelt drej - uden at ændre mængden af kaffe eller vand. Nyd din yndlingskaffe, præcis som du kan lide den, kop efter kop. En stærkere, opkvikkende kaffe om morgenen og en mildere version om eftermiddagen måske? AromaSelector® giver dig en aromatisk og varieret smagsoplevelse.

Praktisk drejeligt filter med udtagelig filterindsats.

For at få en velfungerende maskine, den bedste kaffesmag og en lang levetid er det vigtigt, at kaffemaskinen afkalkes regelmæssigt. Denne kaffemaskine har en 3-i-1-afkalkningsbeskyttelse med programmerbart vandhårdhedsniveau, afkalkningsindikation og et praktisk afkalkningsprogram.

Økonomisk og sikkert - apparatet slukker automatisk 15 minutter efter endt brygning. Du kan selvfølgelig også slukke for kaffemaskinen, når du vil.

Specifikationer for maskinen
• Filterstørrelse 1x4®
• Maks. kaffemængde: 10 kopper
• Dokumenteret sikkerhed
• Godkendt til kontakt med fødevarer
• Maks. effekt: 1 080 watt
• Oplyst ON/OFF-knap.

Varenummer: 2083433

Fri fragt

Gælder for postpakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

  • Melitta Termokrus Premium 350ml Rustfri

    179 DKK
  • Moccamaster Termobrygger 1,25 l Thermo Auto Off

    3 795 DKK
  • Melitta Termobrygger Melitta One Therm

    1 990 DKK
  • Melitta Termokrus Premium 350ml Rustfri

    179 DKK
  • Moccamaster Termobrygger 1,25 l Thermo Auto Off

    3 795 DKK
  • Melitta Termobrygger Melitta One Therm

    1 990 DKK