Denne prisvindende signature 30 cm/12" fleksible skærekniv er designet i samarbejde med professionelle kokke og har et langt, tyndt blad, som giver god rækkevidde og præcision, når man skærer delikat kød, fjerkræ eller fisk.
Fleksibiliteten i det lange knivblad gør den perfekt til at skære tynde skiver af røget laks eller saltet kød, og sikrer nem håndtering omkring benet.
En ekstra anvendelse af skærekniven er som en perfekt kage- eller svampedeler, der skaber færre krummer end ved brug af en savtakket kniv, og bladets længde gør den også ideel til at skære skiver af store kager.
Knivbladet i japansk stil har en vinkel på 15°, og kniven har et ergonomisk formet håndtag, der giver komfort, balance og minimerer træthed under brug.
At vælge den rigtige køkkenkniv, den bedste kniv til opgaven, gør det lettere at tilberede et måltid. Når du vælger den perfekte kniv til at skære i skiver, tern eller hakke, kan du arbejde præcist og skære ensartet, hvilket hjælper maden med at blive tilberedt mere jævnt. Det specialhærdede, tyske rustfri stål af høj kvalitet, der bruges til vores signature knive, er holdbart, nemt at rengøre og vedligeholde.