Leveret på 3-4 hverdage
30% rabat på din dyreste vare* + 15% rabat på resten af orden*. Brug koden: 3015
*Gælder når du køber 2 eller flere varer t.o.m. 22/12. Se samtlige vilkår i kassen.
Slow cookere & trykkogere fra Satake
Satake dampkurv/damper i bambus
Satake steamer er lavet af bambus, der let brændes i en maskine, hvilket giver et anderledes og virkelig kraftfuldt, karakteristisk look. Lamellerne er forstærket med metalringe, der giver meget bedre stabilitet og holdbarhed.
Læg dampkogeren/dampkurven over en gryde med kogende vand og lad dampen gøre arbejdet. Den naturlige bambusaroma giver en blød og dejlig duft i køkkenet og maden tilberedes på en meget omhyggelig måde. Satake dampkurv er designet til at låse næringsstoffer, smagsstoffer og teksturer ind, hvilket sikrer, at din mad bevarer sin naturlige godhed. Uanset om du er en erfaren kok eller hjemmekok, tilbyder dampkurven en alsidig tilberedningsmetode, der er velegnet til grøntsager, dumplings, fisk og skaldyr, kylling osv.
Det, der adskiller Satake dampkurve fra mængden, er den lækkert brændte overflade og de forstærkende metalkanter. Den robuste konstruktion og design af dampkurven muliggør en jævn fordeling af dampen. På siden af dampkurven er en rigtig flot metalbakke med sort logo.
Brug traditionen med østasiatisk madlavning i dampkurve og bliv inspireret af lækker og samtidig sund og nærende mad.
10,8 cm højde (kant - kurv + låg)
25,3 cm udv. mål
23 cm indv. mål (kogeflade)
Bruges helst sammen med Satake bambustang
tåler ikke maskinopvask
Vaskes og tørres i hånden efter brug
Dampet kyllingebryst
4 kyllingebryster uden skind
2 fed hvidløg
1 citron
timian
chiliflager
sesamolie
salt og peber
server med hvide ris, dampede grøntsager & szechuan rød olie
Hak hvidløgsfeddene fint og bland med citronskal, chiliflager og timian. Gnid blandingen ind i kyllingen. Krydr med salt og peber.
Kog vand i en 20-24 cm gryde. Smør "gitteret" på dampkurven med sesamolie og læg kyllingebrystene på det. Dæk med låget på dampkogerkurven og læg dampkogerkurven på gryden med kogende vand.
Damp kyllingen til 72 °C indvendig temperatur, ca. 10-12 minutter afhængigt af størrelse og tykkelse, tjek med et digitalt termometer. Skær i 5 mm skiver inden servering.
Server med hvide ris, dampede grøntsager som broccoli og en stærk og varmende Szechuan rød olie, som du selv kan lave eller købe i en asiatisk købmand.
- Længde/dybde: 26 cm
- Diameter: 25 cm
- Højde: 11 cm
- Bredde: 26 cm
Varenummer: 1818699-01-0
Share your favorites!
Billeder tagget med #ellos på Instagram.