Houcho-serien (Kniv på japansk) som trods sin lave pris og diskrete design er knive, der har en knivskarp æg, er fjerlette og overlever i generationer, hvis man passer på dem. Alt fokus er lagt på at producere et knivblad af rigtig høj kvalitet med et enkelt, men funktionelt håndtag.
Et kraftigt knivsæt i en smuk opbevaringsæske i balsatræ. I æsken ligger også en japansk Yen som ifølge japansk tradition skal gives tilbage til den. man får knivene af, da det angiveligt betyder uheld at give knive væk som gave.
Sættet omfatter:
1. Denne japanske kokkekniv, en såkaldt Santoku-model, hakker og skiver med præcision. Den fungerer også som allroundkniv. Det høje blad betyder, at dine knoer ikke støder imod skærebrættet. Bladets længde: 17 cm.
2. En af de mest populære japanske knive. Det høje blad og æggens kurve gør den perfekt til alt, der har med grøntsager at gøre. Bladets længde: 17 cm.
3. Sashimikniven er typisk japansk. Bladet er enkeltslebet for at være maksimalt skarpt når der skal skæres fisk og kød med præcision. Med denn kniv kan du skive det meste med et enkelt snit. Alt sammen for at bevare kødets sjæl ifølge den japanske tradition. Bladets længde: 21 cm.
4. En lille, praktisk urtekniv med japansk skarphed. Ideel når du vil arbejde med et kortere blad. Bladets længde: 12 cm.
5. En af de skarpeste kokkeknive, du kan finde. Knivbladets design gør den fantastisk at hakke og snitte med. Bladlængde: 17 cm.
6. En smuk brødkniv i japansk stil. Bladlængde 20 cm.
- Materiale: Hi Carbon Steel
- Slibevinkel 15 grader
- Håndtag i magnoliatræ
- Slibes med sten eller keramisk slibesten