Flame Master er en professionel brænder med grill-/stegefunktion, i kokkenes verden kaldes den også for en håndsalamander. Med mundstykket på kan du grille og stege ingredienserne på en imponerende og lækker måde. Du får en mere jævn forbrænding end med de klassiske brændere. Ønsker du effekten af en klassisk brænder, er det meget nemt at fjerne grillmundstykket.
Et rigtig lækkert produkt med en bred vifte af anvendelsesmuligheder for alle madinteresserede.
Træk den beskyttende plast af og brænd Flame Master af under en ventilator eller udendørs i 2 minutter før første brug.
Fyldes med butangas. Ryst gasflasken før påfyldning. Hold Flame Master på hovedet, når du fylder.
Hold Flame Master relativt stille og med ikke for stor hældning, når du brænder/griller råvarer.
Flame Master bliver ca. 1200 °C.
Lad Flame Master køle helt af, før du rører ved dysen, og før du pakker artiklen i en opbevaringsboks.
Kan også bruges som klassisk brænder uden mundstykke.