Leveret på 2-4 hverdage
Kokkeknive fra KAI
Shun betyder "på toppen af perfektion". Knivenes overflade er hamret i hånden, hvilket kaldes tsuchime i Japan, og det giver både tidløs æstetik og ultimativ skarphed. Bladene har en solid kerne af vg-max-stål med en hårdhed på 61 ± 1 hrc. Det brune valnøddehåndtag har en ergonomisk form og er velegnet til både venstre- og højrehåndede brugere. Hver shun kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine den naturlige skønhed i gaiter-mønsteret. Derfor er hver shun kniv umiskendelig og unik - et kunstværk, der forener håndværk, teknologi og design. Teknologien til fremstilling af de fineste kokkeknive, der er inspireret af samuraisværdenes mesterlige kunst, gør det muligt at forme knivbladene i shun -serien som vestlige knive. Lille japansk kokkekniv i vestlig stil (gyuto) fra kai, som er fremragende til at skære grøntsager og kød. Kniven har en kerne af kvalitets-vg-max-stål og 32 lag damask-stål, som sammen med den hamrede overflade giver kniven et smukt ...
Varenummer: 2172001-01-0