Hvis der er én kniv, man bør have derhjemme, så er det en god kokkekniv. Den kan ses som en generalist, der kan skære det meste, der kommer i dens vej. Der findes to forskellige typer kokkeknive, den vestlige og den, der kaldes Gyuto eller Santuko. Hvis der er én ting, du skal vide, når du vælger en kokkekniv, så er det, at japanske knive som Gyuto ofte er lidt mere sarte end vestlige kokkeknive, hvilket betyder, at de skal håndteres mere forsigtigt for at holde længe. En kokkekniv er det perfekte valg, hvis du vil hakke alt fra små krydderurter til større rodfrugter eller kød.
ZWILLING Kniv Santoku Gourmet 18 cm
549 DKKGlobal Knivsæt Global G-4, GS-58, GS-110 3 dele
2 759,85 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 5000 MCD 67
3 799 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 5000 MCD 67
3 599 DKKMiyabi Kniv Santoku 18 cm 5000 MCD 67
3 599 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 5000 MCD
3 399 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 5000 MCD
3 699 DKKMiyabi Kniv Santoku 18 cm 5000 MCD
3 399 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 6000 MCT
2 199 DKKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 6000 MCT
2 499 DKKMiyabi Kokkekniv Santoku 18 cm 6000 MCT
2 199 DKKMiyabi Kokkekniv Rocking Santoku 18 cm 6000 MCT
2 099 DKK Læs mere