Hvis der er én kniv, man bør have derhjemme, så er det en god kokkekniv. Den kan ses som en generalist, der kan skære det meste, der kommer i dens vej. Der findes to forskellige typer kokkeknive, den vestlige og den, der kaldes Gyuto eller Santuko. Hvis der er én ting, du skal vide, når du vælger en kokkekniv, så er det, at japanske knive som Gyuto ofte er lidt mere sarte end vestlige kokkeknive, hvilket betyder, at de skal håndteres mere forsigtigt for at holde længe. En kokkekniv er det perfekte valg, hvis du vil hakke alt fra små krydderurter til større rodfrugter eller kød.
Satake Kokkekniv Satake Houcho Santoku 17 cm
419 DKKDorre Kinesisk kokkekniv Akira
179 DKKSatake Kokkekniv Satake Houcho Santoku i balsaboks
489 DKKSatake Kokkekniv Satake Houcho Gyuto 21 cm
419 DKKFiskars Kokkekniv 15 cm Edge
249 DKKFiskars Santokukniv 17 cm Edge
299 DKKFiskars All Steel kokkekniv 20 cm
799 DKKFiskars All Steel Hakkekniv/Kødøkse 16 cm
799 DKKFiskars All Steel kokkekniv 13,5 cm
599 DKKKyocera Keramisk kokkekniv 16 cm
949 DKKRobert Welch Køkken/værktøjskniv Signature 14cm/ 5.5
799 DKKZyliss Kokkekniv 20 cm
409 DKK Læs mere