1 / 5
Sous vide fra OBH Nordica
Lav mad som på restaurant, derhjemme!
Sous vide-metoden har længe været brugt i restaurantkøkkener, og i dag er der sous vide-maskiner, der bliver mere og mere populære og perfekte til hjemmekøkkener.
Sous vide er en madlavningsmetode, der forbereder råvaren, der er vakuumpakket for at bevare ernæring, mineraler og smag. Immersion Sous Vide Pro+ er en cirkulator som giver perfekte resultater til kød, fisk og grøntsager.
Immersion Sous Vide Pro roterer vandet for en mere nøjagtigt og konstant temperatur og tilberedning.
Produktet inkluderer et stativ og plastkugler. Plastkuglerne skaber et flydende låg for at opretholde en jævn vandtemperatur og reducere fordampningen. Stativet forbedrer vandcirkulationen omkring råvaren og har plads til op til 4 vakuumpakkede portioner.
For sikrere brug og beskyttelse af indbygget elektronik er Immersion Sous Vide Pro + IPX certificeret, hvilket betyder, at den er vand- og stænktæt.
Du kan vælge en temperatur mellem 25-90 °C og sætte en timer på op til 72 timer. Tilbered op til 2 kg kød og føl dig sikker med autosluk.
Vi anbefaler, at den bruges sammen med vores vakuumpakker.
- Stativ inkluderet for at forbedre vandcirkulationen og plastkugler for at reducere fordampningen
- Lav mad som på restaurant, derhjemme med professionelt udstyr
- Vand og stænkresistent - IPX certificeret
- Passer sammen med kasseroller eller beholdere der rummer fra 5L till 20L vand
- Temperaturindstilling mellem 25-90 °C og en timer på op til 72 timer
- Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.
Varenummer: 1660349