Leveret på 3-4 hverdage
Kokkeknive fra Satake
Kuro er en groft hamret kniv med vg-10 stålklinge, der er bearbejdet otte gange, hvilket giver den ekstra skarphed og en hårdhed på omkring 58 hrc. Det lange brændte træhåndtag med bolster og 18/8 stålskaft giver perfekt greb, balance og stabilitet.
En kosantoku er en lille kokkekniv. Ordet santoku betyder groft sagt "tre fordele" og en santoku bruges til både grøntsager, fisk og kød. En kosantoku er simpelthen en kokkekniv med et lidt kortere blad end standard santokun. Modellen er meget populær blandt folk, der kan lide lidt lettere og mindre knive.
kuro kosantoku
bladlængde 14 cm
vægt 180 g
67 lag Damaskusstål
håndsmedet, leveret i flot trææske
Lavet til kraft, balance og præcision
en skarp kniv giver bedre mad. Finere snitflade hjælper med at forhindre, at råvaren mister farve, smag, saft og elasticitet under tilberedningen. Derudover betyder en skarp kant, at afskårne ingredienser holder længere og ikke tager smag af andre ting i køleskabet.
- Længde/dybde: 30 cm
- Højde: 5 cm
- Bredde: 9 cm
Varenummer: 1818669-01-0
Share your favorites!
Billeder tagget med #ellos på Instagram.