Sous-vide-madlavning er virkelig nemt med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide-stav. Sous-vide madlavning eller vakuummadlavning bruges traditionelt til at tilberede kød og fisk, men grøntsager og frugt kan også tilberedes på denne måde. Råvarerne er sikkert pakket i en vakuumpose. Den ideelle tilberedningstemperatur for de respektive madvarer opretholdes under hele tilberedningsperioden, hvilket muliggør en særlig skånsom og jævn tilberedning.
Den kompakte Sous-vide-stav styrer ikke kun vandtemperaturen og tilberedningstiden - den er også nem at bruge: Indstil den ønskede temperatur og tilberedningstid på LED-touchskærmen og lad staven klare resten.
- Intuitivt LED touch-display med integreret temperatur- og tidsvisning
- Nøjagtig temperaturindstilling fra 0 °C til 90 °C i trin à 0,5 °C
- Høj temperaturstabilitet på +/- 0,1 °C-0,2 °C i intervallet 40 °C-70 °C
- Timerfunktion fra 0 til 99:59 timer i 1 minutintervaller/akustisk signal når tiden er udløbet og staven slukker automatisk
- 1200 watt for hurtig opvarmning af vandet
- Integreret beslag til fastgørelse på gryde eller beholder
- Maksimal sikkerhed takket være vandtæt kabinet og IPX7-certificering
- Varmeelement i rustfrit stål med varmebestandig plastikkomponent på undersiden for at undgå at ridse gryden
- Ledningslængde 1,25 m
- Inkluderer tekstilopbevaringspose til ridsefast opbevaring, skema over tilberedning og opskriftssider