Få det bedste ud af de fineste dele af fisk og kød med en filetkniv, der nemt fjerner ben og fedt fra råvaren. Når du har styr på fileteringsteknikken og investeret i en fiskefiletkniv, kan du mestre kunsten at lave Nigiri-sushi derhjemme. Tilføj en skivekniv til at skære kødet inden servering, og vælg, hvor tykke eller tynde skiverne skal være baseret på ingrediensen og retten.
Satake Sashimikniv Satake Houcho Sashimi 21 cm
419 DKKNordic Chefs Fileteringskniv
549 DKKZWILLING Fileteringskniv Gourmet 16 cm
399 DKKZWILLING Fileteringskniv Gourmet 20 cm
449 DKKMiyabi Fileteringskniv/tranchérkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67
3 599 DKKGlobal Filétkniv G-21 16 cm, fleksibel
1 299 DKKGlobal Filétkniv G-30 21 cm, fleksibel
1 799 DKKZWILLING Tømmerkniv Pro le blanc 20 cm
749 DKKForged Fiskfilékniv
829 DKK Brug koden: 555806 i kassen